Biblioteca Judeţeană Hunedoara
Limba
Coperţi

Gray, Philip (19..-....)

Nume Persoană: Gray, Philip (19..-.... )
Naționalitate: GB
Limba: eng
Notă biografică şi de activitate: Autor britanic, istoric, jurnalist, romancier, regizor.
Notă biografică şi de activitate: Philip a studiat istoria modernă la Universitatea Cambridge și a continuat să lucreze ca jurnalist la Madrid, Roma și Lisabona.
Notă biografică şi de activitate: El a urmat cursuri de scriere a romanelor poliţiste la Universitatea City din Londra.
Notă biografică şi de activitate: Este regizor la o companie de film documentar premiat, specializată în știință și istorie.
Notă biografică şi de activitate: Romanul de debut a fost Two Storm Wood (Masacrul de la Two Storm Wood) care este inspirat din fapte reale, petrecute în timpul primul război mondial.
Notă biografică şi de activitate: Bunicul lui Philip a fost căpitan în Lancashire Fusiliers și a luptat prin Primul Război Mondial de la început până la sfârșit, pierzându-și cei mai apropiați prieteni pe drum. La ani de la moartea sa, Philip a dat peste un depozit de hărți de tranșee și documente militare pe care le păstrase bunicul său și în care consemnase evenimentele care s-au întâmplat cu unitatea sa. Philip a fost inspirat să scrie thrillerul Two Storm Wood când a cercetat documentele rămase moștenire de la bunicul său.
Țara sursă: RO: BJHD
Lucrări: 0 lucrari in 1 publicatii in 1 limbi
Masacrul de la Two Storm Wood de: Gray, Philip (19..-....) (Text tipărit) Autor [070]
Vă rugăm să schimbaţi parola